Youtube Twitter Facebook Кошница

Национална кампания "АЗ СЪМ ЛЪВЧЕ"

Виж всички сувенири

Виж всички направени дарения до момента

От 17.02.2017г. до 31.05.2017г. на нашият сайт ще се проведе благотворителната кампания "АЗ СЪМ ЛЪВЧЕ"! Целта е да дадем своя принос в набиране на средства за новият филм на Искрен Красимиров посветен на Васил Левски:
https://www.facebook.com/NezabravimataBG
Един бизнес е уважаван и полезен на обществото тогава, когато подпомага културата, изкуството, спорта или работи за издигане на националното самочувствие!
Основната идея е това да се превърне в колективен акт на групи от ученици, техни родители или учители и това да ги направи съпричастни на това дело от национално значение!
Единственото условие за всяка поръчка "спонсор" е тя да бъде на стойност над 60лв. за да получи безплатна доставка и отчисление за дарение! За някои от сувенирите ще бъдат направени още по-големи отстъпки отколкото може да изчисли сайта! За целта се свържете на 00359 897891630!
Броят на сувенирите в поръчката определя стойността на дарението в лева. Всеки регистриран клиент ще получи на мейла, с който е регистриран на сайта копие от вносната бележка по сметката:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА „НЕЗАБРАВИМАТА БЪЛГАРИЯ“
IBAN: BG42TTBB94001527444953 
ТИТУЛЯР: НЕЗАБРАВИМАТА БЪЛГАРИЯ

След финала на кампанията официално ще обявим внесените средства и ще поканим всички, които са подпомогнали идеята за филма да участват със своя снимка за издаването на календар посветен на 180тата годишнина от раждането на Левски.
В знак на благодарност всяка поръчка "спонсор" ще получи подарък - диск с кристален северняшки фолклор на ОРКЕСТЪР ХОРО РУСЕ!

© 2010 - 2020 BGSnimki.net - Онлайн поръчка на снимки и фото сувенири