При поръчки над 40 лв. - 10% отстъпка, над 66 лв. и БЕЗПЛАТНА доставка

Онлайн поръчка за копиране на снимки и поръчка на снимки през интернет, висококачествени фото услуги, копиране на цифрови снимки, оригинални фото подаръци, сувенири със снимки на изгодни цени и високо качество.

Виж всички сувенири

Виж всички направени дарения до момента

От 17.02.2017г. до 31.05.2017г. на нашият сайт ще се проведе благотворителната кампания "АЗ СЪМ ЛЪВЧЕ"! Целта е да дадем своя принос в набиране на средства за новият филм на Искрен Красимиров посветен на Васил Левски:
https://www.facebook.com/NezabravimataBG
Един бизнес е уважаван и полезен на обществото тогава, когато подпомага културата, изкуството, спорта или работи за издигане на националното самочувствие!
Основната идея е това да се превърне в колективен акт на групи от ученици, техни родители или учители и това да ги направи съпричастни на това дело от национално значение!
Единственото условие за всяка поръчка "спонсор" е тя да бъде на стойност над 60лв. за да получи безплатна доставка и отчисление за дарение! За някои от сувенирите ще бъдат направени още по-големи отстъпки отколкото може да изчисли сайта! За целта се свържете на 00359 897891630!
Броят на сувенирите в поръчката определя стойността на дарението в лева. Всеки регистриран клиент ще получи на мейла, с който е регистриран на сайта копие от вносната бележка по сметката:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА „НЕЗАБРАВИМАТА БЪЛГАРИЯ“
IBAN: BG42TTBB94001527444953 
ТИТУЛЯР: НЕЗАБРАВИМАТА БЪЛГАРИЯ

След финала на кампанията официално ще обявим внесените средства и ще поканим всички, които са подпомогнали идеята за филма да участват със своя снимка за издаването на календар посветен на 180тата годишнина от раждането на Левски.
В знак на благодарност всяка поръчка "спонсор" ще получи подарък - диск с кристален северняшки фолклор на ОРКЕСТЪР ХОРО РУСЕ!

© 2010 - 2024 BGSnimki.net - Онлайн поръчка на снимки и фото сувенири